יצירת קשר
מקצוענים בתחום המזון
כיום, פועלים בישראל אלפי ארגונים המספקים מאות אלפי ארוחות ביום. שירותי המזון הם מהפעילויות התפעוליות המורכבות ביותר, בעיקר בגלל הצורך לשלב בין תשתיות, ציוד, אנשים, מזון, איכות ושירות לכדי יחידה אחת שלמה ומתפקדת. התמחות פודביז בארגונים אלו לאורך שנים והבנת תעשיית המזון "מהשדה לצלחת" מאפשרת לנו לספק את השירות המקיף וההוליסטי בשוק: רק מי שמכיר את המטבח מבפנים ותפעל מערכות הסעדה גדולות ומורכבות יכול להבין כיצד ניתן לנהל את המערכות הללו. הבחירה שלך בפודביז היא בחירה במקצועיות.
השירות שלנו
פודביז מספקת שירות בקרה מקצועי לארגונים וגופים המסעידים את עובדיהם בחברות הגדולות בישראל. מערכת הניהול של פודביז מורכבת מוטרינרים במקצועם, דיאטנית קלינית ושפים מומחים שמקפידים על הסטנדרטים הגבוהים ביותר בתעשייה תוך הבנת הדרישות המשתנות של הלקוחות ואפשרויות הייצור באתרים השונים.
אנו מלווים את תהליכי ההקמה, הייצור, התפעול והאיכות של חדרי האוכל ונותני השירות ומספקים תמיכה מקצועית ללבטים מהותיים: תהליכי רישוי מטבחים, שרשרת ייצור והשלכותיה על הארגון, ניהול ספקי מזון, פיתוח שירותים או מוצרים חדשים וכדומה. תהליכי הבקרה שלנו שמים דגש על נקודות קריטיות בניהול הייצור: אופן הכנת המזון, הערכת סיכונים במטבח, ביצוע מבדקים קולינאריים, התאמה לתקנים בריאותיים, בקרת טמפרטורה ומשקלי מנות, הגשה, שירות ועוד.
תמיכה במערכות הסעדה
פודביז מלווה מקצועית ותומכת בעשרות מערכות הסעדה לחברות מגוונות ומובילות במשק הישראלי בשלושה היבטים: קולינארי, עסקי ואיכותי. במישור הקולינארי, עשייה רבת שנים בתעשיית המזון מאפשרת לנו לספק מכלול פתרונות לעוסקים בתחום – החל מכתיבת תפריטים וכלה בניתוח מנות – לצורך השגת המנות הטובות ביותר לעסק המצליח ביותר או לארגון השירותי ביותר; במישור העסקי אנו מספקים בחינה של תכניות עסקיות ושירותי ניתוח החוזקות, החולשות, ההזדמנויות והאיומים על הבסיס העסקי; במישור האיכות, אנו מלווים את הארגון בתהליכי ההכשרה, ההדרכה, הניהול והבקרה הנדרשים על מנת להשיג את תקן האיכות הנדרש.